The National: Hairpin Turns

Hairpin Turns on kappale, joka herää toden teolla eloon Mike Millsin ohjaamalla kauniin kepeällä mustavalkoisella videolla. Video antaa meille kiireisille ihmisille ehkä juuri sen tarvittavan elementin pysähtyä kappaleen ääreen ja ymmärtää sen suuruus.

Voi hyvinkin olla, että Hairpin Turnsista kasvaa sellainen Everybody Hurts -henkinen ikuisesti elämään jäävä rauhallinen klassikko. Paljon kappale muistuttaa juuri R.E.M.:n, Coldplayn ja U2:n kultakausien tunnelmallisista klassikoista, kuulostaen silti täysin The Nationalilta itseltään.

Israelilaisen tanssijan Sharon Eyal tähdittämä video saataa hyvinkin olla yksi vuoden 2019 hienoimpia videoita. Mike Mills on tosin ohjannut tulevan I Am Easy to Find -albumin rinnalle saman nimisen lyhytelokuvan, joten elämää suurempaa audiovisuaalista taidetta taitaa olla tulossa lisääkin.

Hairpin Turns on 17. maaliskuuta julkaistavan albumi kolmas single ja toinen Päivän Biisi. Tuleva levy saattaa näillä askelmerkeillä olla merkittävin The National -albumi vuosikymmeneen.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.