Swan/Koistinen: Singing

Tätä on odotettu! Astrid Swanin ja Color Dolor -yhtyeestä tutun Stina Koistisen pysäyttävän Swan/Koistinen-proketin debyytti-ep julkaistiin tänään.

Päivän Biisinä kuullaan ep:n päättävä kaunis, pysäyttävä ja kaiken koettelemuksen keskellä elämää ja ennen kaikkea universaalia musiikillista neroutta täynnä oleva Singing.

”Here, here, here. I’m still here.”

”Now, now, now… I hear the singing like I’ve never heard it before”

Singing kiteyttää hätkähdyttävällä tavalla kahden fantastisen artistin taiteellisen luovuuden ja elämänviisauden teokseksi, jota vielä joskus tullaan vertailemaan jopa Sibeliukseen tai Kaija Saariahoon. Kappaleesta huokuu vahvojen ja periksiantamattomien suomalaisten naisten dna:ta, visionäärisen kaunista ja riisuttua indie-tietämystä ja elämän syviä tarkoitusperiä etsivää ajattomuutta.

Tässä on kyse elämää suuremmasta taiteesta: Sävellys, tarina ja tulkinta ovat niin vakuuttavia, että maailman arvostetuimpiin jousisovittajiin kuuluvalla Owen Pallettillakin on suuri kunnia olla koko Swan/Koistinen-ep:llä mukana. Pallettin hento sivellin taustalla vain vahvistaa Swanin ja Koistisen erinomaisuutta.

Singing on Swan/Koistisen toinen ja Color Dolor -kappaleet mukaan laskettuna, Stina Koistisen neljäs Päivän Biisi.

Päivän Biisit suosittelee myös todella lämpimästi Astrid Swanin juuri julkaistua Viimeinen kirjani -kirjaa ja 10. elokuuta kokemaan Flow Festivalissa ainutlaatuinen Astrid Swan & Stina Koistinen feat. Owen Pallett -konsertti.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.