Four Tet: Teenage Birdsong

Elektronisen musiikin mestari Four Tet ei uudella singlellään mieti klubien tanssilattioita, vaan viheltelee kepoisasti kevätlinnun lailla. Teenage Birdsong on simppelimpää, kauniimpaa ja virkistävän rentoa Four Tetia, joka muistuttaa mukavasti artistin uran alkupään tuotannosta.

Teenage Birdsongista ei ole sen enempää tietoa, biisi voi lupailla tulevan albumin olevan Pausen (2001) ja Roundsin (2003) kaltainen fiilistelylevy tai se voi olla vain yksi irrallinen biisi muiden joukossa, nähtäväksi jää. Four Tet julkaisi aikaisemmin tänä vuonna KH-nimellä varsin mainion jumputuksen, eli ehkäpä Four Tet voisikin keskittyä toviksi fiilistelevämpään tavaraan.

Joka tapauksessa Teenage Birdsong on mukava lupaus keväästä, ei välttämättä mikään mestariteos, mutta kovin lämmittävä se kuitenkin on.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.