Bobby Oroza: Your Love Is Too Cold

Tätä maailma tarvitsee: Kaurismäkeläistä retrosoulia Helsingistä newyorkilaisen kulttilevy-yhtiön julkaisemana!

Helsinkiläiset Bobby Oroza ja Timmion Recordsin housebändi/tuottajaduo Cold Diamond & Mink saattavat 3. toukokuuta julkaistavalla debyyttialbumillaan This Love tehdä samanlaista jälkeä kuin Nicole Willis & The Soul Investigators aikoinaan noustessaan maailmanlaajuiseksi soul-hehkutukseksi ja aina Barack Obaman soittolistalle saakka.

Moskova Barissa kuvattu kaurismäkeläinen Your Love Is Too Cold -video on noteerattu monissa arvostetuissa musiikkilehdissä maailmalla, Suomi tietenkin yhä nukkuu Orozan neroudesta, näin tyylikäs retrosoul ansaitsisi kotimaassakin paljon enemmän hehkutusta osakseen.

Newyorkilaisen Big Crown recordsin kautta debyyttinsä julkaiseva Bobby Oroza lähtee loppukuusta kiertämään Eurooppaa Lee Fields & The Expressionsin kanssa ja suuntaa syksyllä Amerikkaan. Varmaa on, että tälläinen kaurismäkeläinen maailmanluokan retrosoul tulee ihastuttamaan vielä paljon lisää!

Your Love Is Too Cold on Orozan toinen Päivän Biisi ja Timmion-nerojen Jukka Sarapään sekä Sami Kantelisen (Cold Diamond & Mink) kolmas.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.