Bobby Oroza: This Love

Makoisan hempeä suomalainen soul-helmi, jota amerikkalainen hiphop-suuruus Earl Sweatshirt on ehtinyt jo sämplätä ja joka on noussut soul-diggareiden maailmanlaajuiseksi kulttilemppariksi myyden tuhansia kappaleita 7″-vinyylisinglenä.

Bobby Oroza on helsinkiläinen heleä-ääninen soul-crooner, jonka taustajoukoista ja -yhtyeestä löytyy Timmion-levy-yhtiön Cold Diamond & Mink -nerot.

Päivän Biisinä kuultavan This Loven uuden musiikkivideon ja version myötä Oroza ilmoitti myös debyyttialbumistaan, jonka julkaisee newyorkilainen Big Crown Records. Levy-yhtiö tunnetaan parhaiten Lee Fields & The Expressionsin kotina, jonka kanssa hän lähtee myös kiertämään Eurooppaa keväällä. Myöhemmin syksyllä on luvassa myös Amerikan-kiertue.


Kuuntele ja seuraa päivittäin päivittyvää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.