Palehound: Aaron

Palehound on jälleen yksi esimerkki siitä, että 90-luvulta ammentava indie voi tällä hetkellä erinomaisesti ja on jo lähes enemmän valtavirtaa kuin silloin 25 vuotta sitten.

Bostonilaisen Ellen Kempnerin luotsaama Palehound on hiipimässä vakuuttavasti kohti amerikkalaisen uuden nykyindien ykköskastia, vielä matkaa toki on, mutta tuleva kiertue Big Thiefin kanssa ja kesällä julkaistava kolmosalbumi Black Friday pitävät kurssin nousujohteisena, varsinkin jos muukin materiaali on yhtä vastustamatontai kuin Päivän Biisinä soiva Aaron.

Aaron kertoo Kempnerin puolisosta, joka on transsukupuolinen, laulu kertoo suhteemme muuttumisesta ruumiisiimme ja siitä kuinka tärkeää on voida hyvin omassa kehossaan, tarkoittipa se sitten kehomme tai ajattelutapamme muokkaamista.


Seuraa ja kuuntele päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.