MorMor: Outside

Päivän Biiseissä rakastuimme haaveilevan ihanasti poppaavaan kanadalaiseen MorMoriin viime vuoden helmikuussa, Heaven’s Only Wishful -ep:ltä löytyi nimikappaleen lisäksi kaksi muutakin Päivän Biisiä ja nyt MorMor hemmottelee meitä jälleen uudella kappaleella.

MorMor jatkaa tyylikkäästi osaamisalueellaan, Outside on unenomaisesti muuta maailmaa ulkopuolelta tarkasteleva pienen pieni pophelmi, joka ottaa kuulijansa hellän turvalliseen halaukseen kuin vanha ja lämmin sohvaviltti. MorMor on ja pysyy yhtenä Päivän Biisien lempiartistina.

MorMor aloitti tällä viikolla myös ensimmäisen kiertueensa, tällä hetkellä näyttää siltä, että lähimpänä Suomea soitetaan kesällä Göteborgissa. Kiertuepäivät löytyvät täältä.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.