Calpurnia: Cell

Kanadalaisen indie-renkutusyhtyeen Calpurnian City Boy oli ehdottomasti yksi vuoden 2018 parhaita feel good -helmiä, tuohon huolettomaan ralliin tulee palattua varmasti vielä vuosienkin päästä. Bändin debyytti-ep:stä Scout on kulunut nyt aika tarkkaan vuosi ja nyt meitä jo hemmotellaan uudella biisillä.

Stranger Things -sarjan tähti Finn Wolfhard kavereineen on kiertänyt bändinsä kanssa viime vuonna maailmaa ristiin rastiin ja ihastuttanut indie-menollaan yhä lisää jengiä, eikä meno onneksi tunnu muuttuneen yhtään – Cell on lähes City Boyn tasoinen hitti.

Biisin tuotannosta vastaa Twin Peaks -yhtyeen nokkamies Cadien Lake James ja musiikillisesti läntystellään jossain 90-luvun indien ja kotimaisen Kynnet-yhtyeen ihanassa symbioosissa.

Kotikutoisesta videosta saa täydellisen kuvan Calpurnia-huumasta ja -menosta. Lisää Calpurniaan maailmaan!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.