Kindness: Cry Everything (feat. Robyn)

Onpa ihanan ihana ”elämä voittaa ja itketään vähän yhdessä” -biisi!

Kävin tossa muutama viikko sitten levyhyllyäni läpi, pysähdyin Kindnessin kohdalla ja jäin Otherness-levy kädessä fiilistelemään sen neroutta ja ihmettelemään miksei kaverista ole kuulunut vähään aikaan mitään.

Brittiläinen tuottaja, laulaja-lauluntekijä ja visionääri Kindness eli Adam Bainbridge julkaisi vuosina 2012 ja 2014 kaksi erinomaista ja aikaa kestävää levyä, mutta viiteen vuoteen kaverista ei ole oikein mitään tuntunut kuuluvan, kunnes eilen pamahti tämä ruotsalaistähti Robynin kanssa tehty uusi letkeä Cry Everything. Selvisi myös, että Kindness on ollut mukana mm. Solangen uunituoreella mega-albumilla, Blood Orangen kahdella viime levyllä ja Robynin viime levyllä. Eli ei hän varsinaisesti mihinkään kadonnut ollutkaan, veti hieman henkeä soolourallaan kunnes nyt palasi.

Kindness on artisti, jonka rennon visionäärinen elektroninen musiikki toivoisi pelastavan hellyydellään koko maailman. Sydän.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.