Solange: Dreams

R&B-tähti Solange Knowles julkaisi perjantaina ilman sen suurempaa etukäteishehkutusta nerokkaan usvaisesti jatsahtavan neljännen albuminsa When I Get Home. Albumilta ei löydy heikkoa kohtaa ja sen voikin helposti ennustaa jäävän historiaan yhtenä vuoden 2019 tyylikkäimmistä levyistä.

Päivän Biisinä viiden tähden albumilta kuullaan hienon kuvan albumista antava Dreams, jolla Solangen tuotantoapuna ovat olleet mm. Earl Sweatshirt ja Dev Haynes (alias Blood Orange), bassossa fiilistelee Raphael Saadiq.

Solangen kotikaupungille Houstonille kunniaa tekevä levy on täynnä toistaan mielenkiintoisempia vierailijoita Pharrelista Panda Beariin ja Standing on the Cornerista Samphaan, mutta Solange on se joka pitää visionäärisyydellään, biisinkirjoitustaidoillaan ja uskomattomalla tyylitajullaan kaikki langat käsissä saaden aikaan mielettömän timantin.

Ottakaa Dreamsin ohella koko levy haltuun, aloitetaan fiilistelemällä sitä koko sunnuntai. Aloita vaikka katselemalla tämä mieletön 33-minuuttinen When I Get Home -video.


Kuuntele ja seuraa päivittäin päivittyvää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.

https://open.spotify.com/user/216lcwuxenv4fneerwwmr74fa/playlist/5c60fnaWMVz17I4R3m9Vyr?si=zn4F4w2USj2l92cAoLWnmA