The Lieblings: Girl On The Run

Isoa kitaraa, popneroutta, rempseää kädet ilmaan -menoa, hyvää fiilistä ja historiansa tuntevaa viisautta, siitä on tämä Suomen yksi tämän hetken parhaista powerpop-yhtyeistä tehty.

Viikko sitten julkaistu Girl On The Run on soinut päivittäin useita kertoja korvanapeissani ja aina siihen palaa uudestaan ja uudestaan kuin istuisi aamulla kantakahvilansa vakiopöytään fiilistelemään ympärillä pyörivää maailmaa.

Biisin maailmanluokan indierock-kitarointi kumartaa syvään 90-luvun puolivälin Dinosaur Jr:lle, niille Mascisin suurimmille helmille, ja vaikkei Lieblings yhtään retroile, niin ne Skellefteå-henkiset poppikoukut tuovat biisiin ihanan lisänsä ja koko biisi lähtee omalle kiertoradallensa polttoaineenaan hämmästyttävän sielukas ja timmi rumputyöskentely.


Kuuntele ja seuraa Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa, se päivittyy joka päivä.