Powder: New Tribe

Maagisen hypnoottinen yhdeksänminuuttinen elektroninen jumitushelmi, asialla japanilainen tuottaja/dj Powder eli Moko Goto. New Tribe hiipii vastustamattoman läpimällä sykkeellä sisuksiisi ja vie sinut hetkeksi leijumaan jonnekin toisiin ulottuvuuksiin.

Goto oli päivisin tavallinen tokiolainen toimistotyöläinen, joka ahersi 43-kerroksisen talon ikkunattomassa toimistossa. Iltaisin ja öisin hän oli kuitenkin Powder ja teki kotonaan dj-miksauksia ja omaa musiikkiaan. Powderin miksaukset alkoivat leviämään maailmalle ja yhtäkkiä hänestä on nousemassa yksi vaihtoehtoisen elektronisen musiikin kuumimmista lupauksista.

New Tribe on maistiainen Powder In Space -miksausalbumista, julkaisijana Tim Sweeneyn maineikas Beats in Space. Videon on ohjannut tokiolainen AC bu –animaatiotalo.


Kuuntele ja seuraa päivittäin päivittyvää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.