Nilüfer Yania: In Your Head

Tämä vastustamattoman rempseä indierokkiralli nousee voittajana viime viikon lukuisten mainioiden uutuuksien joukosta, taakse jäävät Vampire Weekend, Jori Sjöroos, Foals, Florence and the Machine ja muut varsin erinomaista musiikkia julkaisseet artistit. Päivän Biisit -toimistolla In Your Head on soinut repeatilla nyt jo muutaman päivän.

Lontoolainen Nilüfer Yania on nousemassa aika mukavalla vauhdilla indie-piirien tuoreesta suosikista vähän isommille urille. Yanian debyyttialbumi Miss Universe julkaistaan 22. maaliskuuta ja mielenkiinto sitä kohtaan tuntuu olevan suuri myös Amerikassa, jossa Yania kiertää Sharon VanEttenin lämmittelijänä, syksyllä hän kiersi mm. Interpolin kanssa.

BBC valitsi Yanian Sound of 2018 -listalleen, kertoen hänen ottaneen vaikutteita Pixiesistä, Amy Winehousesta ja Nina Simonesta. BBC oli hitusen edellä aikaansa, vuosi 2019 taitaa olla Yanian läpimurtovuosi.


Kuuntele ja seuraa päivittäin päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä tai Apple Musicissa.