Lake Jons: Tom

Viime vuonna varsin mainion debyyttialbuminsa julkaissut kotimainen Lake Jons ei ole jäänyt ihmettelemään, vaan julkaisee tänään aika hiton mielenkiintoisen uuden singlen. Aikaisemmin pikkaisen sliipattuun folkpop-soundiin nojannut yhtye astuu singlellään rohkean ja onnistuneen askeleen kohti avarampia ja urbaanimpia (järvi-) maisemia.

Tom on rakennettu riisutun rullaavaan rumpubiitin päälle, vokalisti Jooel Jons tuntuu kasvaneen tyylittelijänä aivan mielettömästi, vielä kun lisätään maailmanluokan bassokuvio, kaihoisan etäinen piano ja leppoisan huomaamaton kitara taustalle, niin alkuvuoden mielenkiintoisin kotimainen singlejulkaisu taitaa olla valmis.

Albuminsa kappaleilla kepoisasti mielettömät yli miljoona striimiä Spotifyssä saavuttanut Lake Jons saattaa tällä singlellään herättää kansainvälisesti yllättävän paljonkin mielenkiintoa, sen verran mielenkiintoista soundia on tarjolla. Vertailukohtia löytyy Dirty Projectorsista, The 1975:stä ja jopa Radioheadista ja Phoenixistä.

Iso ja positiivinen profiilinkohotus!


Seuraa Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa, joka päivä uutta ja tuoretta musiikkia.