Karen O & Danger Mouse: Woman

Photo: Eliot Lee Hazel

Yeah Yeah Yeah’s -guru Karen O:n ja supertuottaja Danger Mousen mielenkiintoisen yhteisprojektin toinen maistiainen ja samalla toinen Päivän Biisi.

Woman rokkaa kuin Yeah Yeah Yeah’s parhaimmillaan, Karen O muistuttaa biisillä olevansa yksi aikamme kovimmista ja vakuuttavimmista keulahahmoista, nyt ei leikitä eikä pousailla, nyt hitto vie mennään! Karen O:n vierellä isossa huoneessa mättää menemään elämänsä vedossa oleva rumpali, hieman sivummalla basisti pitää homman kasassa ja jossain taustalla kosketinsoittaja tunnelmoi minimalistisesti vierellään maltillisen komeasti voimasointuja täräyttelevä kitaristi ja primitiivisesti vakuuttava taustakuoro.

Maaliskuun 15. julkaistavan Lux Prima -levyn ensimmäisenä maistiaisena marraskuussa kuultiin levyn maalaileva nimiraita, Woman-singlen myötä odotukset levyä kohtaan kasvavat valtavasti.


Seuraa päivittäin päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä tai Apple Musicissa.