James Blake: Tell Them (feat. Metro Boomin & Moses Sumney)

Elektronisen emon kultapoika James Blake, yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista soul/r&b-vokalisteista, Flow-festivaaleillakin vakuuttanut, Moses Sumney ja nuori hiphop/trap-tuottaja/artisti Metro Boomin tyylittelevät yhdessä tänään julkaistun James Blaken Assume Form -albumin yhdellä hienoimmista raidoista.

Tänään julkaistu albumi vaatii muutaman päivän syvempää ja analyyttisempaa tutkimusta, ensikuuntelulla tämä urbaanisti tyylittelevä Tell Them on yksi levyn ehdottomia helmiä yhdessä viime vuonna julkaistun Don’t Miss It -kappaleen kanssa.

Sumneyn ja Metro Boominin lisäksi uudella levyllä vierailevat André 3000, ROSALÍA ja Travis Scott, näistä ROSALÍA taitaa olla vakuuttavin.

Tell Them on James Blaken toinen Päivän Biisi, Moses Sumney täräyttää taas biisillä hattutempun.


Kuuntele Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.