Hand Habits: placeholder

Ota ripaus Aimee Mannia, toinen Wilcoa ja lopuksi vielä hitunen 90-luvun villapaita-indien parhaita fiilistelypaloja, päivitä sekoitus 2010-luvun loppupuoliskolle ja avot! Hand Habits jatkaa siitä, mistä Snail Mail, Soccer Mommy ja boygenius viime vuonna aloittivat; lisää loistavan tunnelmallista ja ajatonta singer/songwriter-vaihtoehtoa nuoruuden vilpittömyydellä toteutettuna.

Huomasin viime viikolla töitä tehdessäni vahingossa jumittavani tämän kappaleen parissa, Apple Musiciin oli jäänyt päälle yhden kappaleen repeat-toisto ja yhtäkkiä havahduin kuuntelevani kappaletta jo kolmatta tuntia putkeen, vaikkei biisi edes muka alkuun oikein maistunut millekään. Tälläiset vahingossa tajuntaan hiipivät biisit yleensä ovat niitä parhaita ja nyt huomaan jumittavani kappaleen parissa viikonloppuaamuakin, ihanaa.

Hand Habits on muun muassa Kevin Morbyn kitaristinakin kunnostautuneen Meg Duffyn sooloprojekti. Päivän biisinä kuultava placeholder on nimiraita maaliskuun 1. päivänä julkaistavalta kakkosalbumilta, josta on tämän biisin hienouden ja pienen hypenkin perusteella lupa odottaa tyylikästä levyä. Julkaisijana toimii maineikas Saddle Creek -levy-yhtiö.