Kassa Overall: Who’s On the Playlist (feat. Judi Jackson)

Hae jätskiä ja kuuntele jazzia, kehoittaa seattlelainen rumpali/tuottaja/räppäri Kassa Overall albumillaan Go Get Ice Cream and Listen to Jazz. Jo ensimmäisellä kuuntelukerralla ymmärtää Overallin tehneen erinomaisen urbaanin jazz-helmen, levyn jolla jazz-visionääriys edellä halataan hiphopin, r&b:n ja kokeellisen musiikin maailmaa harvinaisen tyylikkäästi.

Levyn vierailijatkin kertovat laadusta ja tyylitajusta, albumilla kuullaan mm. Grammy-palkittua trumpetisti Roy Hargrovea, kokeellisen musiikin legenda Arto Lindsayta sekä tällä Päivän Biisillä nuorta lontoolaista jazz-laulaja Judi Jacksonia.

Päivän biisinä kuultava Who’s On The Playlist kumartaa pianollaan Miles Davisin ja Gil Evansin Blue In Green -klassikolle ja vakuuttaa usvaisen rennolla orgaanisella, mutta urbaanilla tunnelmallaan, Overallin ja Jacksonin vokaalit tuovat hienot kappaleeseen mukaan hienot Erykah Badu -vibat ja helmi on valmis.

Kassa Overall aloitti vuoden 2019 albumilla, joka voi hyvinkin nostaa artistin vuoden kuumimmaksi nimeksi genressään.