Lähiöbotox: Liian Kaukana

Kuva: Freeman

Lähiöbotox on härski, omituinen, brutaalin kuumottava ja vähän hassukin crossover-metallipumppu, jossa yhdistyy vuosikymmenien metallitietämys, hardcore, punk, Itä-Helsingin kliseet ja kovuus omalla erikoisella tavalla muoviseen youtube-aikaan. Bändi vakuuttaa, hämmentää, vähän nolottaakin ja lopulta asettaa kuulijan piiloon nurkkaan tai ottaa erikoisen myllynsä sisuksiin oikein kunnolla mankeloitavaksi.

Tällä toisella singlellään bändi tuntuu karistavan mukavasti ensimmäisen sinkkunsa lievästi kliseisiä pullisteluita ja luottaa yhä enemmän omaan tekemiseensä. Hyvä niin.

Lähiöbotoxissa soittaa monia minullekin hyvin tuttuja kavereita; Luomasen erikoisveljekset Jaakko (Lieminen, Heavenn’ Hell) ja Harto (Astronuts, Heaven ’n’ Hell), Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa), Hanad Hassan (Dosdela) sekä Lighthouse Projectista tutut Lauri Ehrlund ja Samuli Peurala, järjettömän timmin ja tuoreen paketin kundit ovat onnistuneet luomaan.

Tossa kuukauden päivät sitten fiilisteltiin Rytmihäiriön Unen kanssa Lähiöbotoxia, molemmat tunnuimme olevan haavi auki ja vähän pelonsekaisin tuntein täysin fiiliksissä bändistä, Rytmihäiriö kiinnittikin Botoxit Tavastialle lämppärikseen.

Pikkasen lisää tylytystä ja Angolan menos, niin homma on täysin paketissa!