Liela Moss: Memories and Faces

Tässä teille tarjottimella kohtalokkaan melankolinen ja samettisen usvan takaa halaava sielukas helmi. Liela Mossissa on sitä jotain samanlaista maagisuutta kuin Mazzy Starissa, Nick Cavessa, Cat Powerissa tai Kate Bushissa. Isoja vertauksia, mutta Liela Mossilla tuntuu olevan se harvinainen taito maalata riisuttujen tummien maailmojen horisonttiin legendojen tyyliin ajattoman lempeää toivon valoa.

Memories and Faces on toinen single Mossin juuri julkaistulta soolodebyytiltä My Name Is Safe in Your Mouth, julkaisijana maineikas Bella Union (Beach House, Ezra Furman, Father John Misty, Jonathan Wilson…).

Monet tuntevat Mossin myös lontoolaisen vaihtoehtorock-yhtye The Duke Spiritin laulajana, soololevy on kuitenkin sen verran hieno, että kohta Duke Spirit tunnettaneen yhtyeenä, jonka laulajana on Liela Moss.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.