Sufjan Stevens: Lonely Man of Winter

Aikaisemmin julkaisematon Sufjan Stevens -helmi vuodelta 2007 näkee vihdoin kunnolla päivänvalon! Lonely Man of Winter muistuttaa ihanasti halaten viime vuosikymmenen puolivälistä, ajasta jolloin Stevens löi itsensä läpi yhdeksi aikamme suurimmista laulaja-lauluntekijöistä.

Sufjan piti vuonna 2007 Joulubiisin vaihto -kilpailun, jonka voittaja Alec Duffy sai täydet oikeudet tähän Lonely Man of Winter -kappaleeseen. Duffy järjesti ystävänsä kanssa erittäin privaatteja kuuntelutilaisuuksia ihan Eurooppaakin myöten, mutta näiden tilaisuuksien ulkopuolella kukaan ei kappaletta ole kuullut, paitsi vihdoin nyt.

Duffy pyörittää Brooklynissä voittoa tavoittelematonta, taiteilijoille ja kansalaisaktivisteille suunnattua esiintymispaikkaa JACK. Vuodesta 2012 toiminut JACK tarvitsee tukea pyörimiseensö, niinpä Duffy otti yhteyttä Sufjanin Asthmatic Kitty -levy-yhtiöön, joka auttoi Duffya omistamansa Sufjan-helmen julkaisussa, tuotto menee tietenkin JACKin pyörittämiseen. Tästä linkistä saa tilattua rajoitettua vinyyliä tai tehtyä digiostoksia.

Lonely Man of Winter on ihana biisi!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.