Neneh Cherry: Natural Skin Deep

Neneh Cherry julkaisi tänään kivasti odotetun Broken Politics -albuminsa ja pääsee samalla hattutempun tehneiden Päivän biisi -artistien joukkoon. Natural Skin Deep on Massive Attackin 3D:n ja Four Tetin tuottaman Kongin ja Shot Gun Shackin uuden levyn kantavimpia kappaleita, ja Four Tetin tuottama uusi levyhän saattaa hyvin olla yksi vuoden 2018 hienoimmista levyistä.

Cherry on kotiutunut mainiolle norjalaiselle Smalltown Supersound -levy-yhtiölle, Broken Politics on hänen kolmas albuminsa yhtiölle, Smalltown Supersound julkaisi Cherryn vuoden 2014 comeback-(soolo) albumin Blank Project (Four Tetin tuottama helmi sekin) sekä yhdessä jazz-trio The Thingin kanssa vuonna 2012 tehdyn lumoavan The Cherry Thing -levyn.

Natural Skin Deep on mainio osoitus Neneh Cherry ja Fout Tetinkin anteeksipyytelemättömästä visionääriasenteesta, vahvasta jazzin ja elektronisen musiikin tietämyksestä sekä yhteiskunnallisten asioiden tiedostamisesta. Natural Skin Deepin ”akustinen” triphop-poljento huokuu neroutta.

Broken Politics on yksi vuoden 2018 pakollisia albumeita.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.