Sampha: Treasure

Vuoden 2017 Mercury Prizellä debyyttialbumistaan Process palkittu lontoolainen urbaanin tunnelmoinnin nero Sampha muistuttaa tällä Timothée Chalametin ohjaaman Beautiful Boy -elokuvan soundtrackiltä löytyvältä helmeltä suuruudestaan.

Treasure on kauniin riisuttu moderni soul/r&b-kappale, jonka pääosassa ovat Samphan ajaton baritoni, Radioheadille jatsahtavasti kumartava piano sekä tyylikkäät jouset. Sampha on kuin moderni Terry Callier; syvien tunteiden suuri tulkitsija.

Sampha on julkaissut urallaan pari ep:tä, palkitun ja ylistetyn pitkäsoiton ja ehtinyt vierailla mm. Draken, Kanye Westin, Jessie Waren ja viimeisimpänä mainion Evereything is Recordedin levyllä. Tämä soundtrack-kappale jättää odottamaan Samphan kakkosalbumia kuin kuuta nousevaa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.