RAT BOY: Internationally Unknown

RAT BOYn viime vuoden elokuussa ilmestynyt debyyttialbumi Scum oli yksi viime vuoden virkistävimpiä levyjä. Parikymppisten urbaania nuorta vimmaa ja turhautumista tiivistettyä lad-menoa, punk-asennetta ja vähän hiphopiakin tirskuvaan rempseään rokkilättyyn.

Nyt RAT BOY tulee taas ja tällä kertaa Essexistä rytyyttävän parikymppisen Jordan Cardy on löytänyt bändilleen kumppaniksi sellaisia tekijäguruja, että huuuh! RAT BOY on nimittäin tehnyt levytyssopimuksen Epitaphin legendaarisen Hellcat-alamerkin kanssa ja nuorimies Candy on työstänyt alkuvuonna julkaistavan Internationally Unknown –levyn yhdessä itsensä Tim Armstroningin (Rancid, Transplants) kanssa.

Nimiraita Internationally Unknown on yksi tulevan levyn ensimmäisistä maistiaisista ja kyllä kelpaa! RAT BOY listaa vaikutteikseen The Clashin, Beastie Boysin, The Prodigyn, Rebel MC:n, Green Dayn, Run DMC:n ja tietenkin Transplantsin, kaikki vaikutteet onkin mielenkiintoisesti kuultavissa.

Nippelitietona kerrottakoon, että Armstrongin ja RAT BOYn bändin lisäksi levyllä ovat mukana ainakin Aggrolites-basisti J Bonner, The Interrupters -laulaja Aimee Interrupter ja The Dust Brothers -tuottajaguru John King (Beastie Boys, Beck).

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.