Pelle Miljoona Oy: Anna soihtusi palaa

Näkeehän sen tuosta tuoreesta bändikuvastakin: nyt ei höpötetä tai hissutella, nyt tuutataan sellaisella höngyllä 40-vuotisjuhlat, että kättä lippaan vaan!

Pelle Miljoona Oy tunnetaan hiteistään Moottoritie on kuuna, Juokse villi lapsi, Hyvää yötä maailma, Vapaus on suuri vankila jne jne.

Pelle Miljoona Oy syntyi vuonna 1979 ja on Pelle Miljoonan yhtyeistä se yksi tunnetuin, vuonna 1980 julkaistu albumi Moottoritie on kuuma on eittämättä yksi suomirockin klassikoista.

Pelle Miljoona Oy:n klassikkokokoonpanossa vuosina 1979-1980 soittivat Pellen lisäksi Tumppi Varonen, Ari Taskinen, Andy McCoy ja Sami Yaffa. Moottoritie on kuuma -albumin nauhoituksen jälkeen Andy ja Sami muuttivat Tukholmaan ja jatkoivat legendaarisesti maailmanvalloitusta Hanoi Rocksin riveissä.

Klassikkokoonpano tykittää 40-vuotisjuhliensa kunniaksi mittavan kiertueen ja julkaisi juuri myös uutta musiikkia. Päivän biisinä kuullaan uunituore comeback-single Anna soihtusi palaa. Pelle Miljoona Oy vuosimallia 2018 rullaa oletetun vakuuttavasti rempseällä takapotkupoljennolla.

Päivän biisinä kuultavan rallin lisäksi, singlen ”b-puolena” kuultava, Tumppi Varosen laulama, Tuulen viemää toimii sekin.

Ei tässä nyt mistään Moottoritie on kuuman kaltaisista ikivihreistä ole kyse, muttei tarvitsekaan, legendat ovat legendoja ja nämä legendat ovat vielä astetta tsiiffimpiä.

Pelle Miljoona Oy:n juhlakiertue alkaa Fuengirolasta 20. lokakuuta, Suomessa kiertue alkaa Kouvolasta marraskuun 14. päivä ja päättyy komeasti Helsingin jäähalliin tammikuun 19. päivä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.