Lana Del Rey: Mariners Apartment Complex

Lana Del Rey julkaisi loppuviikosta tämän uuden haikean akustisen ja sielukkaan helmen, joka taitaa olla menestyneen uran tehneen artistin yksi kauneimmista kappaleista, ehkä jopa kaunein.

Tummasävytteinen kappale alkaa on tunnelmallisesti pianolla ja jousilla, jatkuu riisutun kauniisti akustisen kitaralla ja välistä kasvaa tyylitajuisesti ja ajattoman nerosti pianon, jousien ja rumpujen avustuksella täydelliseksi. Lana Del Rey käyttää ääntään kuin legenda, täydellistä.

Kaikki se Del Reyn musiikkia välillä vaivaava muovisuus on tiessään, voisin väittää että kaikki on Cat Powerin syytä, koska ei tälläistä tulkintaa nykyartisteista osaa kuin Cat Power. Lana Del Rey on kiertänyt yhdessä Cat Powerin kanssa ja vierailee tietysti myös Päivän biisinä kuullulla Woman-kappaleella.

Tagged with: