Soittolista ja vinkit Superwood Festivaliin

superwood2

Vietin viime viikonlopun perheen kanssa Lohjanjärven rannalla, mökissä keskellä metsää. Elämässä ei monia asia ole parempaa kuin syksyisessä metsässä lasten kanssa tallustelu. Sienestämisen ja luonnon fiilistelyn keskellä tarkastelimme niillä kulmilla asuneiden ihmisten jälkiä aikaiselta rautakaudelta 2500 vuoden takaa, kyllä siinä väkisin kin nautiskelee. Siellä luonnon rauhassa muistin myös lokakuun 12. ja 13. päivä järjestettävän Superwood Festivalin ja nyt on aika fiilistellä tuota hienoa tapahtumaa.

Ivana Helsingin järjestämä Superwood järjestetään toista kertaa, paikkana on maaginen ”Twin Peaks meets Suomi-arkkitehtuuri” -erikoisuus Itä-Helsingin luonnon helmassa, Hotelli Rantapuisto. Intiimit syysfestivaalit avautuvat hotellin mielenkiintoisten sisätilojen lisäksi myös Rantapuiston lähialueen metsiin. Superwood tarjoaa monipuolisen kattauksen suomalaista musiikkia vaihtoehtomusiikin parhaimmistosta aina Agentsiin, taidetta, metsää, keskustelutilaisuuksia, intiimejä dj-keikkoja, ruokaa, elokuvia ja luonnon rauhallisuutta. Tavoitteena on luoda yhteisöllinen fiilistelytapahtuma, kuin lapsuusajan leirikoulu täynnä kulttuuria ja luontoa.

Hotellihuoneen sisältävät vip-liput ovat jo myyneet loppuun, mutta yhden ja kahden päivän lippuja on vielä saatavilla, suosittelen hankkimaan liput hyvissä ajoin, vaikka tästä linkistä.

Mielenkiintoisista artisteista mainittakoon mm. Agents, Tuula Amberla, Astrid Swan, Manna, Töölön Ketterä, Onni Boi, Aivovuoto, Elias Gould, Kaukolampi, Color Dolor, Eva + Manu, Dallas Kalevala, Janne Westerlund, Burning Hearts ja New Silver Girljotka kaikki löytyvät Päivän Biisit: The Superwood 2018 -soittolistalta (Apple Music linkki tässä) joka löytyy tämän artikkelin lopusta. Mainittakoon myös, että oma The Duplo! -yhtyeeni esiintyy myös festareilla, en hygieniasyistä laittanut sitä soittolistaan, mutta mainostetaan nyt vähän. The Duplo! päräyttää Superwood-viikolla jotais spessua maailmalle ja Superwoodissa tulee olemaan kivaa.

Superwood on kaiken kiireen, kaupallisuuden, informaatiotulvan ja massafestivaalien keskellä täydellisen tervetullut tapaus!

Tässä Superwoodin koko musiikkiohjelma, koko ohjelma löytyy osoitteesta superwoodfestival.com.

Perjantai 12.10.2018

Agents / Aivovuoto / Burning Hearts / The Duplo! / GLDN / Intiaanikesä / Kaukolampi / Marjo Leinonen & Bublicans / Onni Boi / The Sweden / Teemu & the Death Blows / Töölön Ketterä

Woodland Cafe: Anthuan / The Fisherman and the Sea / Maiju Lindell / Mervi-Hannele / Ville Pirinen Combat School

DJ’s: Alex Alex, Håkan Tyg, Hilla ja Inari, Ina Mikkola, Jani Toivola, Markus Nordenstreng…

Lauantai 13.10.2018

AleksiKaufmann / Astrid Swan / Color Dolor / Dallas Kalevala / Dino Mansik / Eva + Manu / IBE & Melo / Kari Tapiiri & Luotijuna / Kauriinmetsästäjät / Kride / Lone Deer Laredo / Manna / Mary Ann Hawkins / New Silver Girl / Nuoret Marttyyrit / Tuula Amberla / Valhe

Woodland Cafe: Angus Black / Ajatus / Ellis / Gea / Johanna Kärkkäinen / Thelma’s Dream / Uuma

DJ’s: Aiccu ja Maiccu, Anna Nevala, Frank Joyride Official, Marjo Niemi, Meeri Koutaniemi, Ruggish Dj’s, OonaK, Teppo Vapaus…

WOOD TOUR
Bini’s Disco / Boskil / Elias Gould / Janne Westerlund / KO:MI / KYL x Sellekhanks / Mara Balls (solo) / Minttu Vesala / Teemu & the Death Blows / Viitasen Piia

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.