Rostam: In a River

Laulaja/lauluntekijä, huipputuottaja ja multi-instrumentalisti Rostam Batmanglijin uunituore single sisältää kaikki megahitin ainekset. Entinen Vampire Weekend -nero kasvattaa mandoliinipohjaisesta rakkauslaulusta 2010-luvun hyvin tuntevan folkahtavan stadionluokan anthemin.

Rostam on yksi lahjakkaimmista kavereista tämän hetken musiikkimaailmassa, Vampire Weekendin ja soolotuotannonsa lisäksi mies on tuottanut ja tehnyt musiikkia mm. Frank Oceanille, HAIMille, Jack Johnsonille, Solangelle, Hamilton Leithauserille, Charli XCX:lle ja Lykke Lille.

In a River on hitti, megahitti.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.