Lac Belot: Friendly Beast

Täydellistä sunnuntaimusiikkia ystävät. Maagista tunnelmaa, lumoavasti orkestroitua herkkää barokkia ja folkia, lasten iltasatujen naivismia ja silkkaa hiottua neroutta.

Friendly Beast on Lac Belotin, eli tuottaja/muusikko Jarno Takkumäen, kolmas Päivän biisi ja neljäs sinkku 28. syyskuuta julkaistavalta ABRACADABRA!-levyltä. Päivän biiseihin kun ei päästä mitään sinivalkoista ohituskaistaa, niin tälläinen hattutemppu on vakuuttava.

Olen ehtinyt edellisten Päivän biisien (D ’n’ A ja Crybaby) yhteydessä haavi auki hehkuttaa Takkumäkeä taivaisiin ja vertailla hänen musiikkiaan samalle viivalle mm. Divine Comedyn, Richard Hawleyn, Shadowplayn ja Jarvis Cockerin kanssa. Friendly Beastin akustinen tunnelma kumartaa myös tyylillä Kings of Conveniencen ja alkuajan Jay Jay Johanssoninn suuntaan. Komeaa ja herkkää, sydän.