Dot Dash: Unfair Weather

Tässäpä jengille lähestulkoonsa täydellinen powerpop-helmi, jossa yhdistyy 90-luvun vaihtoehtorock, 80-lukuinen powerpop, Descendents ja The Jam. Biisin tietää toimivan jo ensi riffistä lähtien ja popharmonioiden heleästi saapuessa on jo täysin myyty!

Unfair Weather on washingtonilaisen trion kuudennen (!) albumin Proto Retro avausraita. Bändi huokuu diy-neroutta ja kokemusta; Dot Dashin kaverit soittelevat ja ovat soitelleet mm. indie-ryhmä Julie Ocanissa, hardcore-legenda Youth Brigadessa ja The Untouchablesissa, Swervedriverissä, The Saturday Peoplessa yms. Vakuuttavaa.

Tuotannosta vastaa Geoff Sanoff (Lloyd Cole, Darlene Love, Television).

Mieletön ralli!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.