Aphex Twin: T69 Collapse

Elektronisen aivotanssin jumala Aphex Twin julkaisi mainion futu-kampanjoinnin jälkeen eilen ensimmäisen maistiaisen syyskuun 14. päivä julkaistavalta Collapse EP:ltä ja hieno biisi se onkin. T69 Collapse -kappaleen video laajentaa täydellisissä olosuhteissa tajuntaasi, käsittämättömän videon tehnyt Weirdcore vastaa myös mielettömistä ep:n maailmalle ilmestyneistä tiiserijulisteista. Jotenkin tästä kaikesta toiminnasta tulee sellainen olo, että Aphex Twin on ottamassa homman taas ihan kunnolla haltuun – loppuu se pelleily, teitä on varoitettu, järjestystä on alettu vihdoin palauttamaan.

Klikkaa itsesi Aphex Twinin luulot pois -nettisivuille >>> https://aphextwin.warp.net — ota koppi.

Katso video pariin otteeseen.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.