Fucked Up: Raise Your Voice Joyce

Kanadalainen punk/indierock -suuruus Fucked Up julkaisi eilen ensimmäisen maistiaisen lokakuun 5. julkaistavalta tuplalevyltä Dose Your Dreams, ja huh miten hieno biisi tämä onkin!

Tarpeeksi punkkia, tarpeeksi kaahausta, tarpeeksi pop-mausteita ja tarpeeksi visionäärisiä suuren rock-yhtyeen ennakkoluulottomia kokeiluja. Raise Your Voice Joyce lupaa tulevalta levyltä paljon, olisiko jopa vuoden paras rokkilevy tulossa?

Jotenkin koko biisistä kuulee, että bändi on kovassa vedossa, neljän vuoden tauko edelliseen levyyn on tehnyt hyvää. Fucked Up ihanasti hardoresta ammentavaa pääsoundia maustaa Descendents-tyylinen I Don’t Wanna Grow Up -melodinen punk-koukku, kertosäe on täyttä Arcade Fire –tyylin neroutta ja kun biisin yleisilme on kuin Faith No Moren Angel Dust -aikakautta parhaimmillaan, niin hallelujah, maagista menoa!

Tulevan albumin jousisovitukset on tehnyt guru Owen Pallett, jonka kädenjäljen tiedämme aina olevan nerokasta. Pallett kirjoitti Fucked Upists myös pitkän bion, jossa hän hehkuttaa tulevan levyn ”olevan Fucked Upin Screamadelica”.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.