Dirty Projectors: Right Now (feat. Syd)

28515974_1719143661440308_9209242293544699249_o

Erinomainen sunnuntaifiilistely Dirty Projectorsin 13.7. julkaistulta mainiolta Lamp Lit Prose -levyltä. Amerikkalaisen taide/indie/pop-yhtyeen uuden levyn rennosti avaava Right Now ei suinkaan ole levyn ensimmäinen Päivän biisi, kesäkuussa fiilistelimme hienoa That’s a Lifestylea. Levyn avaava Right Now on kuin sekoitus Spiritualizediä, Vampire Weekendiä ja Paul Simonia.

Right Now ei suinkaan ole sinkkubiisi, mutta kiteyttää mukavasti sen, mikä levyssä on parasta: Dirty Projectors on parhaimmillaan, kun keskittyy tunnelmointiin ja antaa ajattomalta kuulostavan sävelkynänsä kukkia kikkailun edellä. Pieni kikkailu ja taiteilu kuuluu toki Dirty Projectorsin soundiin aina ja tässä kappaleessa se onnistuu jälleen hienosti. Kappaleella vierailee tyylikkäästi The Internet -yhtyeen valovoimainen Syd, albumin muista vierailijoita ovat HAIM, Empress Of, Amber Mark, Fleet Foxesin Robin Pecknold ja megatuottaja (ex-Vampire Weekend) Rostam.

2 comments

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.