Underworld & Iggy Pop: Bells & Circles

maxresdefault

Nyt on mahtavan epätrendikäs ja ah niin tarpeellisen urpo kollaboraatio, että järki lähtee. Aivot narikkaan ja annetaan Iggy Popin kertoa meille, millaista oli lentokoneella lentäminen entisaikaan, taustalla pulputtaa Underworld biitteineen. Lentomatkailun kulta-ajoista LCD Soundsystemin hengessä kertova Iggy Pop fiilistelee biisillä tupakointia ja kokkelinkin vetämistä lentokoneessa, ihanaa höpötystä ja ei aina niin poliittisesti korrektia sellaista. ”Vallankumousta ei tule, siksi sitä ei myöskään televisioida” -kertoo Iggy. Olivatko vanhat ajat parempia, se jääköön kuulijan itsensä päätettäväksi.

Hyvää urpoilua!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.