Kamaal Williams: Salaam

Kosketinsoittaja Kamaal Williams on yksi Lontoon uuden jazz-skenen kärkinimiä, Yussef Kamaal -duon kautta kansainvälistä mainetta luonut urkuri näyttää tuoreella The Return -albumillaan osaamistaan myös bändin leaderina.

Salaam avaa vakuuttavan tunnelmallisesti perjantaina julkaistun The Returnin. Hiipivän sielukkassa jazz-fiilistelyssä yhdistyy 90-lukuiset Acid Jazz -svengailut ja Ninja Tunen ja Mo’ Waxin utuiset jumitukset sekä Herbie Hancockille kumartava retrofutuilu urbaaniin lontoolaiseen monikulttuurisuuteen, kaikki tämä jollain ihan perverssillä, mutta katu-uskottavalla tavalla. Perverssillä siksi, että tämä kappale voisi ihan löytyä vaikka Vanhan Uuno Tuhapuro -leffan alakuloisesta kohtauksesta.

Timanttista tunnelmaa sunnuntaihin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.