Moses Sumney: Make Out In My Car – Extended version + Sufjan version

rsz_credit_eric_gyamfi

Tuleva Flow Festival -vieras Moses Sumney julkaisi eilen niin mielettömän tunnelmallisen ep:n, että poikkeuksellisesti nostamme siitä kaksi biisiä Päivän biisiksi: alkuperäisen ja Sufjan Stevensin version.

Sumney on hiljalleen noussut yhdeksi tämän hetken mielenkiintoisimmista soul-visionääreistä. Sumneyn musiikista puhuttuaessa viljellään sanoja, kuten futuristinen, jatsahtava, elokuvallinen, tunnelmallinen, klassinen, minimalistinen jne jne. Tämän kappaleen alkuperäinen versio löytyy viime vuonna julkaistulta Aromanticism-levyltä, joka oli yksi julkaisuvuotensa kehutuimpia albumeita. tämä extended version ja koko uusi ep muistuttaa näin festivaalikesän kynnyksellä Sumneyn lennon kohti supertähteyttä jatkuvan.

Make Out In My Car on ihana fiilistelybiisi, josta myös aikamme hienoin folknero Sufjan Stevens on tehnyt oman tulkitansa, joka on hyvin sufjanmainen. Ep:ltä löytyvät myös Alex Isleyn ja James Blaken versiot kappaleesta, molemmat toki hyviä nekin.

Muistetaan laittaa Flow-kalentereihimme tämän neron keikka.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.