Christine And The Queens: Girlfriend (feat. Dâm-Funk)

christine-and-the-queens-696x378

Christine and the Queens on ranskalaisen laulaja/lauluntekijä/tuottaja Héloïse Letissierin käsittämättömän lumoava musiikkiprojekti. Vuoden 2014 debyyttialbumi Chaleur humaine oli ranskankielisessä maailmassa megamenestys, joka pari vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen julkaistiin myös Briteissä ja vuonna 2016 Letissier nousikin BBC:n 100 Women -listalle, levy nousi Ranskassa albumilistan kakkoseksi, Belgiassa ykköseksi ja Briteissä se majaili mm. Guardianin ja NME:n vuoden levyjen listoilla kymmenen kärjessä.

Girlfriend on pitkään odotettua esimakua tulevalta kakkosalbumilta. Kappaleella on mukana amerikkalainen futufunkin supernero Dâm-Funk, ja huh miten tämäkin toimii. Mahtavan minimalistista, hitusen haikeaa, elektronista funkia popneroudella varustettuna, mausteeksi hieman Miami Vicea ja ranskalaista sivistynyttä klubitunnelmointia. Biisin saat kuunnella joko englanniksi tai ranskaksi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.