Parcels: Tieduprightnow

PARCELS-02-by-Cai-Leplaw-Hires-e1489589487374

Pidin aika monta vuotta Radio Helsingissä yllä kesähittiäänestystä, lähtöni jälkeen tämä perinne taisi hautautua, tässä Parcelsin perjantaina julkaistussa biisissä on sellaista kesähitin maagisuutta, että pitääkin miettiä jos pistettäisiin täällä Päivän biiseissä joku kesähittiäänestys pystyyn. Katsotaan keksinkö miten.

Tämä Tieduprightnow on aivan mieletön feel good -hitti! Mahtavan köppänästi pöllitään koukkuja ja meininkiä Nile Rodgersilla varustetulta Daft Punkilta ja vedetään se sellaisen Whitest Boy Alive -mankelin läpi, niin että jokaisen sydän sulaa. Tämä australialainen funkpophelmi levyttää ranskalaiselle Kitsunelle, jolla on tietenkin yhteydet noihin mainittuihin artisteihin, se tekee hommasta entistä tyylikästä.

Olisiko tässä kesähitti 2018 -ainesta? Kyllä!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.