The Holy: Land Before Time

The Holy, photo / kuva: Tero Ahonen

The Holy on kypsynyt vuodesta 2016 yhdeksi Suomen kovimmista englanninkielisistä indie-yhtyeistä. Bändi julkaisi silloin ep-levyn joka vakuutti monet, lisäksi The Holy on uskomattoman kova live-yhtye.

Land Before Time on esimakua tulevalta debyyttialbumilta, jolta voi odottaa ainakin Suomen leveysasteilla paljon, varsinkin jos ottaa mittariksi englanninkielisen indierockin menestyksen maassamme.

Land Before Time on suhteellisen komea ja huolella tuotettu kappale, joka ei paljoa kalpene parin vuoden takaisen ep:n hitille This Will Be The Day That I Die. Uudella biisillään The Holy on laajentanut repertuaariaan pienesti sellaiseen Ville Valo / HIM -menoon, siis ihan pikkuisen vaan.

The Holyn musiikkia voisi kuvailla sekoitukseksi Interpolia, Editorsia, HIMiä, Mewiä ja sellaista suomalaista Nordic Noir -maailmaa.