Saba: LOGOUT feat. Change the Rapper

saba-care-for-me-review

Hämmästyttävän sielukas ja koskettava räppikappale tämä LOGOUT! Oikeastaan koko Saban uunituore albumi CARE FOR ME on sellainen helmi, ettei kenenkään jatsahtavasta tunnelmoinnista nauttivan kannata sitä sivuuttaa. Jos viime vuonna A Tribe Called Questin albumi oli se yksi pakollisen oppimäärän fiilistelyräppilevy, niin voipi hyvin olla, että Saba on yksi vuoden 2018 tapauksista.

Saba on chicagolainen räppäri, jonka uusi levy on täynnä surua ja tuskaa hienosti tiivistettynä taiteeksi. Saban serkku Walter Long Jr. puukotettiin kuoliaaksi vuosi sitten, serkku oli myös Saban yksi läheisimpiä ihmisiä ja suru on suuri.

Hienon hieno biisi ja levy.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.