Color Dolor: Running In The Dark

Photo by Ville Kabrell
Photo by Ville Kabrell
Photo by Ville Kabrell

Color Dolorin 4.5. julkaista Love taitaa nousta kevään 2018 mielenkiintoisimmaksi kotimaiseksi albumiksi. Running In The Dark on tulevan levyn kolmas maistiainen ja tämä on vähintäänkin yhtä hieno kappale kuin viime kuussa julkaistu triphop-tunnelmointi Anyway The Wind Blows.

Running In The Darkissa on isoa kansainvälistä hittipotentiaalia, mahtavan kaihoisa biisi, joka rullaa sielukkaan jumittavasti kuin parhaimmat Radioheadin tai José Gonzalezin hitit konsanaan. Stina Koistisen voi vokalistina nousta kohta kepoisasti Alman rinnalle paljon suurempiin saappaisiin ja tuottaja Leissin kädenjälkikin on sellaista, että Paperi T:n nyt vähintäänkin kannattaisi äkkiä ottaa häneen yhteyttä. Vakuuttavaa ja sielukasta menoa!

Minähän olen tunnettu siitä, että en ikinä kuuntele mitään sinivalkoisten kuulokkeiden läpi, vaan musa musana ja jos on hyvää, niin on hyvää – ei bonuspisteitä kotimaisille artisteille.

Running In The Dark on ensisoitossa Päivän biisit -sivulla. Biisi muualla tulevana perjantaina 13.4.