Unknown Mortal Orchestra: Everyone Acts Crazy Nowadays

p062dsgv

Unknown Mortal Orchestra julkaisee neljännen albuminsa Sex & Food nyt perjantaina. Indiejengin lemmikki on astumassa isompiin saappaisiin uuden albuminsa myötä, kesällä alkava kiertue on huipentumassa syksyllä Lontoon legendaariseen Royal Albert Hallin keikkaan.

Unknown Mortal Orchestra on pääjehunsa Ruban Nielsonin näköinen projekti, uusiseelantilainen Nielson asuu nykyään Portlandissa. Uutta albumia on nauhoitettu ympäri maailman; mm. Islannissa, Vietnamissa, Meksikossa, Koreassa ja Uudessa Seelannissa ja itse olen näitä maistiaisia ainakin kuunnellut hieman haavi auki, mutta koska tämä on jo toinen Päivän biisi albumilta, niin enköhän minäkin ole vakuuttunut.

Psykedeelisenä indierock-yhtyeenä aloittaneen UMO:n ensimmäinen sinkku tältä levyltä oli tyly QOTSAlta ja Urge Overkilliltä kuulostava rokkihitti, toka sinkku meni minulta vähän takavasemmalta ohi, mutta tämä Everyone Acts Crazy Nowadays on hiipinyt lemppariksi.

Tässä biisissä ei ole tietoakaan rockista, enemmän biisi on Prince-tyylinen haikeasti soulahtava ja mukavasti rullaava poppihelmi, ihmeellisen hieno sellainen.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.