Gabriella Cohen: Baby

unnamed-24-1-690x518

Mieletön feel good -biisi Australiasta! Baby on ensimmäinen singlelohkaisu singer/songwriterin tulevalta kakkosalbumilta Pink Is The Colour Of Unconditional Love ja ihanasti päähän jäävä renkutus onkin.

Cohenin edellistä levyä ehdittiin mukavasti kehua maailman musiikkilehdistössä ja hän on keikkaillut mm. Strokesin Albert Hammond Jr:n, Foxygenin, Devendra Banhartin ja Allah-Lasin kanssa. Hauskasti tästä biisistä löytyy jotain samaa sielukasta rentoutta kuin Strokesin debyytistä ja Devenra Banhartin hiteistä, vaikkakin Cohen kuulostaa ihan omalta itseltään.

Jos koko kesäkuussa jukaistava loppualbumi on yhtä hienoa tavaraa, niin Cohenin levyllä on helposti aineksia yhdeksi vuoden 2018 parhaista levyistä, toivotaan niin. Baby ainakin pääsi suoraan Päivän biisien maaliskuun parhaiden biisien joukkoon, lue niistä lisää täällä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.