The Van: Rose of Jericho

28468444_553570591673576_8168932740775804928_n

Tiedättekö, kun välillä biisit jäävät vainoamaan, kuulin viime viikolla sattumalta tämän The Van -yhtyeen kappaleen, kun pläräsin suoratoistopalveluita ja pistin biisin muistiin. Siitä lähtien biisi on muistutellut itsestään hiipien pyörimällä päässäni, joten tähän oli pakko palata.

Mieletön Doors/Nuggets -henkinen retrorokki (sic) -biisi, joka kasvaa peppua pyörittäväksi hitiksi. Nykyisen informaatiotulvan aikana, ei välttämättä jää helposti väliin, ja tämä ei kyllä varmasti ole muodikasta, paitsi ehkä Tanskassa.

Piti googletella bändiä vähän kaumminkin, koska yritäppä pistää ”The Van” hakuun tai ”Rose of Jericho”, molmemmat vievät ihan miulle maille. Lopulta selvisi, että kyseessä on tanskalainen bändi, joka on aikaisemmin niittänyt mainetta nimellä The Blue Van.

Anyway, tämä on mieletön pieni rokkihelmi, joka pistää tanssimaan! Tossa vielä linkki bändin Facebook-sivuille, ettei tartte googletella mun tunteja.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.