Sunflower Bean: Burn It

sunflower

Tämä jenkkiläinen rokkitrio on kyllä mielenkiintoinen tapaus, marraskuussa 2017 julkaistu I Was a Fool, oli ehdottomasti loppuvuoden parhaita powerpop-ralleja ja ehdottomasti sellainen kappale, joka sai minutkin taas innostumaan uudesta musiikista ja lopulta kirjoittamaan tätä Päivän biisit -blogiani.

Aikaisemmin maineikkaalle Fat Possumille levyttänyt bändi julkaisi viime perjantaina odotetun ja hehkutetun kakkosalbuminsa Twentytwo In Blue (julkaisijoina Lucky Number ja Mum + Pop). Tuon marraskuun poppihelmen jälkeen levyltä on julkaistu kaksi rämpsäkämpää rokkirallia ja kuhina bändin ympärillä on käynyt kovana.

Olisi suuri vääryys, mikäli Sunflower Beania ei noteerattaisi meillä Päivän biisi -porukoissa ja vähän hävettää, että noteraan bändin vasta nyt.

Päivän biisinä kuullaan mieletön Twentytwo In Bluen avaava, luulot pois ottava, Burn It -kappale, jossa kiteytyy aika pitkälle tämän koko levyn meininki. Jotenkin bändi onnistuu yhdistämään samaan nippuun T-Rexin, Blondien, Big Starin ja Teenage Fanclubin alkupään meiningin. Meininki on vilpitöntä, muodikasta, ajatonta ja meinki on rock n roll.

Tällä on täydellistä aloittaa viikko!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.