Snail Mail: Pristine

5ab265bccdae3

Olen jo useaan otteeseen hehkuttanut sitä, että tänä vuonna tuntuu tulevan paljon todella loistavaa uutta indiepoppia. Legendaariselle Matadorille signattu 18-vuotias Snail Mail eli Lindsey Jordan on ehottomasti yksi tsekkaamisen arvoinen artisti.  Planeetat tuntuvan loksahtaneen hetkeksi nyt samaan asentoon kuin 90-luvun alkupuoliskolla, ainakin minun tutkaani osuu nyt hätkähdyttävän paljon samanlaisella asenteella ja todella samanlaisella musiikillisella ulosannilla varustettuja uusi artisteja, ettei voi kuin fiilistellä! Ehkä syy voi olla siinä, että rehellisyys on ottamassa muotipepeiltä valtikkaa ja uusia artisteja ei kiinnosta kopioida vanhoja muotivirtauksia, vaan näyttää mielummin keskisormea kaikelle hipsulihommeleille? Tiedä häntä.

Pristine on ensimmäinen sinkkulohkaisu Snail Mailin tulevalta debyyttialbumilta ja jos koko albumi on tälläistä tavaraa, niin ou jee! Mulla tulee hirveästi tästä Snail Mailista mieleen hollantilaisbändi Bettie Serveertin Lamprey-albumin helmet, jota vuonna 1995 fiilisteltiin. Hauska detalji on tietenkin myös se, että Lampreynkin julkaisija oli Matador.

Mahtavaa musaa!  Klikatkaa tästä ”indie” -tägiä, niin löydätte lisää tämän vuoden helmiä.

 

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.