The New Tigers: Domino

thenewtigers-2017-1-web

Oi että, Turun tämän hetken parhaat popparit ovat jälleen vedossa! The New Tigers on vanha lempparini, varsinkin se vuonna 2013 julkaistu kakkosalbumi Badger osui ja upposi meikäläiseen, levy oli ehdottomasti yksi julkaisuvuotensa parhaita albumeita.

The New Tigers erottuu muusta kotimaisesta (englanninkielisestä) indie-kentästä ollen  itsevarman omanlaisensa herkkä itsensä, rehellisyys ja ajattoman klassisen popkynän hallinta ovat myös aina läsnä.

Tämä uusi single on esimakua tulevalta kolmosalbumilta ja bändi on taas hienosti jatkanut omaa kehitysmatkaansa eteenpäin. Dominosta voi hienosti kuulla sellaista varttuneemman popparin elämänkokemusta, sellaista vanhemman aikakauden Teenage Fanclub ja Yo La Tengo -menoa. Tokihan nämä turkulaiset popparit ovat vielä nuoria jamppoja verrattuna legendoihin, mutta ihanasti jotain samaa viisautta tästä biisistä huokuu.

The New Tigers on ihana suomalainen indiepoppihelmi, sympaattinen ja rehellinen, hieman epätäydellinen ja siksi ehkä juuri niin mainio.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.