Jonathan Wilson: Trafalgar Square

methode-times-prod-web-bin-53e5ecfc-1d67-11e8-9010-1eef6ba5d3de

Jonathan Wilson nousi kerralla tietoisuuteen vuoden 2011 debyytillään Gentle Spirit, joka upposi monenlaiseen poppariin, karvanaamaan ja katriboogiejyrään, jos levyhyllystä löytyi Neil Youngia, Black Crowesia ja Laurel Canyon -soundia, niin yleensä olit myyty. Albumilla jamittelivat mm. Elvis Costello, Chris Robinson, Phil Lesh, Erykah Badu, Benmont Tench, Gary Louris, Vetiver ja Dawes.

Kakkosalbumi Fanfare oli sekin sitten hieno tapaus vuonna 2013, sillä Wilsonin kanssa soittelivat mm. Roy Harper, David Crosby, Graham Nash, Benmont Tench, Father John Misty, Patrick Sansone ja Dawes. 

Jonathan Wilson ei kuaheasti tunnu lesoilevan vierailijoillaan ja vierailijatkin tuntuvat vain diggailevan Wilsonista ja siksi ovat mukana soittelemassa, ei siitä paljon meteliä nosteta – boogie uugie vaan ja hyvä niin!

Wilsonin kolmosalbumi Rare Birds julkaistiin eilen ja tämä Päivän biisiksi valittu Trafalgar Square on sen tyylikäs ja luulot pois ottava avausraita. Biisistä löytyy jumittavaa maalailua, rentoa psykedeliaa ja sielukkaasti rullaavaa boogierokkia – eipä sitä paljon muuta Wilsonilta ehkä halunnutkaan, hattu päästä ja tervetuloa kolmannen albumin maailmaan. Tällä kertaa levyllä vierailevat mm. Father John Misty, Lucius, Lana Del Rey, new age -huru Laraaji.

Jos Jonathan Wilson ei ole vielä tuttu, niin on aika ottaa herran tuotanto haltuun. Kolme sen verran isoa levyä on nyt tällä vuosikymmenellä julkaistu, että uu je!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.