Iisa: Jos se sattuu

27540785_2057841214233637_2556289735900641675_n

Iisan uudessa biisissä loksahtaa paljon palasia yhteen. Vaikka biisi on kaihoisa erobiisi, niin jotenkin tuntuu, että Iisan uran kannalta tämä sinkku on monellakin tapaa merkittävä. Iisa on Reginan jälkeen tehnyt toki hienoa soolouraa, tämä sinkku kuulostaa vihdoin siltä, että Iisalla on iso mahdollisuus siirtyä suomalaisten artistien pääsarjaan.

Elämä ei aina ole helppoa popparillakaan, mutta jos se elämä sattuu, kannattaa yrittää tiivistää tiivistää reilun kolmen minuutin lauluun. Reginakin minusta oli parhaimmillaan, kun se teki elektronista kaihopoppia. Jos se sattuu -kappaleessa yhdistyy tuo melankolisen sielukas tulkinta, suomalaiseen kansaan pureva naivistinen iskelmämeno ja hieman härsistikin Röyksopp-yhtyeeltä pöllitty elektroninen poptyylittely.

Tässä meillä on aika varma kotimainen hitti!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.