Confidence Man: Don’t You Know I’m in a Band

confidence_man

Muistatteko vielä vuosituhannen vaihteen electroclash-menoa, joka 90-luvun lopulla nosti päätään ja lopulta tälle vuosituhannelle tultaessa oli jo niin muodikasta, että koko musatyyli poksahti omaan mahdottomuuteensa. Koko electroclash oli musaterminä aika lailla väkisin väännetty ja siitä tulikin sitten jopa kirosana, periaatteessa kaikki vähänkin vaihtoehtoiselta kuulostava elektroninen (pop) musiikki yritettiin siihen niputtaa.

Australialainen Confidence Man on uusi tuttavuus, joka jollain viehättävällä tavalla muistuttaa tuosta lyhytikäisestä electroclash-muodista, tarpeeksi hitti, tarpeeksi poppi, tarpeeksi ug, tarpeeksi tekno (sic), tarpeeksi Depeche Mode ja tarpeeksi fashion – siitä se kai tämäkin hitti syntyy. Pistäkää kuunteluun.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.